Plus, reteaua de magazine apartinand concernului german Tengelmann, a inaugurat miercuri cel de-al cincilea magazin din judetul Hunedoara si al 58-lea din reteaua sa.Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.100 mp, dintre care 900 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 45 de locuri de parcare.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. "Prezenta retelei Plus la Hunedoara se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori", se arata intr-un comunicat al companiei.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).