Renault ataca piata mini cu Modus

Masinile din clasa mini au inceput sa prinda la publicul romanesc din ce in ce mai mult. Astfel, importatorii au inceput sa-si indrepte atentia catre aceste masini de oras.

De curand, Renault si-a imbogatit oferta in clasa mini pe piata romaneasca cu modelul Modus.

Modelul vine cu o suprafata vitrata generoasa si modularitatea specifica monovolumelor. De asemenea, acesta reprezinta o alternativa interesanta in segmentul mic, fiind excelent atat in oras, la cumparaturi, dar si la drum lung.

Modularitatea este cuvantul ce defineste acest model. Bancheta spate culiseaza si poate fi configurata in 2 sau 3 locuri. De asemenea, aceasta poate fi pliata tip portofel, degajand astfel un spatiu plat, foarte folositor pentru bagaje mari.

Cu toate ca nu face parte din segmenul superior, Modus poate fi echipat cu sistemul denumit "Follow Me Home" care permite iluminarea exterioara timp de doua minute dupa parasirea vehiculului.

Mai mult decat atat, Modus inaugureaza in premiera mondiala farurile aditionale de viraj care largesc campul vizual atunci cand volanul face un unghi de cel putin 40 de grade.

In ceea ce priveste siguranta, Modus nu face exceptie si se inscrie in randul celorlalte surate Renault care au obtinut maximum de stele la testele de siguranta Euro NCAP.

Modelul dispune de ABS cu repartitor electronic al fortei de franare (EBV) si AFU (Asistenta la franarea de urgenta), 2 airbag-uri frontale adaptabile pentru sofer si pasager, 2 airbag-uri laterale pentru locurile din fata, 2 airbag-uri pentru cap fata-spate si directie asistata electric variabila.

In Romania sunt disponibile 3 niveluri de echipare si 5 motorizari dintre care 3 pe benzina de 1,2 litri, 1,4 litri si 1,6 care poate avea si cutie automata, si doua turbo diesel common rail de 65 de cai putere si 80 de cai putere. Pretul CIP al unui Modus dotat cu motor de 1,2 litri 16 V echipare Pack Authentique este de 9.315 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri