"Municipiul Craiova a evoluat, piata in ansamblu a evoluat si tocmai de aceea deschidem astazi un magazin mai mare si cu o gama de produse mai ampla. Deschiderea noului magazin a presupus o investitie de peste 500 000 de euro si a insemnat crearea a 30 de noi locuri de munca", declara Raul Filip, Director Retail Altex.

Noul magazin Altex vine in intampinarea nevoilor publicului sau cu o gama de peste 10.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia.

Pentru toate produsele din aceste categorii Altex garanteaza cel mai mic pret din Romania. Astfel, in cazul in care oricare dintre produsele achizitionate din Altex este gasit intr-un alt magazin similar la un pret mai mic, Altex returneaza clientului dublul diferentei de pret.

Citeste si:

In noul magazin va fi disponibil, de asemenea, Creditul de Nevoi Personale oferit de Credex, compania de servicii financiare a grupului Altex. Prin intermediul acestuia toti cei interesati pot obtine de la birourile de credit din Altex Craiova un credit de nevoi personale de pana la 18.000 lei, pe o perioada de 60 de luni, suma imprumutata putand fi folosita in orice scop.

Noul magazin din Craiova este localizat pe Strada Severinului, numarul 3.