Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, pentru care a investit circa 1,5 milioane de euro.

Noul magazin de la Drobeta Turnu Severin este cel de-al treilea magazin din resedinta judetului Mehedinti si al 69-lea al retelei de magazine apartinand concernului german Tengelmann, Plus.

Magazinul o suprafata aproximativa de 1.300 mp, dintre care 1.000 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispune de 50 de locuri de parcare.

"Cu acest nou magazin dorim sa inchidem circuitul, completand acoperirea geografica pentru acest oras", a declarat directorul general al Pludi Market SRL, Norbert Missbrandt.

Prezenta retelei Plus la Drobeta Turnu Severin se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si