Valoarea investitiei s-a ridicat la aproximativ 1,7 milioane euro, iar durata de implementare a proiectului a fost de patru luni.


"Era esential sa obtinem conditii de finantare extrem de avantajoase pentru a putea achizitiona echipamentele medicale de ultima generatie necesare unei asemenea clinici. Medical Finance ne-a oferit nu doar cea mai buna oferta de finantare si cele mai avantajoase conditii, ci si consultanta in alegerea echipamentelor medicale care sa raspunda cerintelor noastre", a declarat Prof. Dr. Vladimir Ciurea, Clinica de imagistica medicala Promedica Diagnostic.

Clinica de imagistica medicala Promedica Diagnostic ofera pacientilor, intr-un mediu ambiental placut, un diagnostic sigur, rapid, pentru urmatoarele specialitati medicale: RMN, neurologie, ecografie, psihiatrie.

Medical Finance pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, oferte de echipamente medicale si solutiile optime de finantare a acestora.

Compania are parteneriate cu toti furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale.

Medical Finance are un portofoliu de clienti echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Valoarea proiectelor medicale finantate variaza de la cateva mii pana la milioane de euro.

In numai trei ani de la infiintare, Medical Finance are reprezentanti in 6 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare si Oradea.