KFC isi extinde reteaua de restaurante printr-o investitie de 700.000 euro

Lantul de restaurante de tip fast food KFC Romania deschide o noua locatie in Bucuresti, investitia ridicandu-se la aproximativ 700.000 de euro, anunta compania.
Amplasat la intersectia dintre strazile Calea Mosilor si Mihai Eminescu, langa actualul Pizza Hut, noul restaurant KFC va dispune de o suprafata de 300 de mp si va crea 40 de noi locuri de munca.

Compania estimeaza ca noul restaurant va raporta pentru primul an de activitate o cifra de afaceri de 1,5 mil. euro.

KFC Calea Mosilor este cel de-al 14-lea restaurant deschis in Bucuresti si al 35-lea din tara, incluzand locatia KFC din Chisinau.

KFC (Kentucky Fried Chicken) opereaza in Romania sub un contract de franciza, iar detinatoarea licentei este compania US Food Network SA.
Primul restaurant a fost deschis in 1996 pe locul fostului magazin Leonida din Bucuresti. In prezent compania opereaza pe piata locala 35 de restaurante, inclusiv KFC Chisinau, deschis la sfarsitul anului trecut, in Centrul Comercial MallDova.

Compania a investit peste opt milioane euro, in cei peste zece de ani de prezenta pe piata autohtona. In cele 35 de restaurante KFC lucreaza peste 1.200 de angajati.

KFC Romania a raportat pentru primul trimestru al acestui an afaceri de peste 8,4 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

In 2008, KFC a inregistrat o cifra de afaceri de 40,5 milioane euro net, cele 7 milioane de tranzactii aducand o crestere de peste 25 % a cifrei de afaceri fata de anul 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri