Bogdan Enache, TNT: Proiectele redactionale originale vor contribui, ca si pana acum, la formarea de opinii

Cotidianul online de business Wall-Street, editat de catre publisherul InternetCorp., ocupa prima pozitie in clasamentul publicatiilor de profil, reusind sa atraga in luna august o audienta de 662.990 vizitatori unici. Astfel, Wall-Street aniverseaza un an de cand conduce topul publicatiilor de business din .ro.
Cititorii Wall-Street, parte a celei mai mari comunitati de afaceri din Romania, reprezinta cele mai importante personaje din paginile de istorie ale presei online de business. In ierarhia noastra, oameni de afaceri de succes si povestile lor ocupa cea mai importanta pozitie dupa cititori.

Bogdan Enache, General Manager – TNT Romania:
“Cu siguranta urmaresc mediile online si, chiar daca incerc sa imi pastrez zilnic un timp in care sa parcurg cateva publicatii tiparite, verificarea catorva dintre principalele “vehicule” online a ajuns un ritual, repetat pe parcursul oricarei zile ”.

“In primul rand, in cazul publicatiilor online, poti obtine informatia la prima mana, fara intarziere. Apoi formatul acestora ofera facilitati pentru cautarea si regasirea unei informatii punctuale, un avantaj important in “avalansa” de stiri. Practic, dezavantaje nu exista (nu in afara nostalgiei pentru lectura traditionala), atata timp cat aceste publicatii reusesc ca, in ciuda imperativului noutatii informatiei, sa ofere materiale consistente, redactate intr-o maniera profesionala si obiectiva”.

“Pe Wall-Street, parcurg intotdeauna sectiunile “Economie, “Companii” si “Piete de Capital”, dar si topurile si sintezele redactiei. E foarte interesant suplimentul ‘Start-Up’, atat pentru continut, cat si pentru importanta educativa si motivationala a initiativei”.

“Un sfat pentru redactia Wall-Street: cred ca proiectele redactionale originale vor contribui, ca si pana acum, la formarea de opinii si la deschiderea mediului economic fata de oportunitati. Va doresc sa le continuati si sa castigati in continuare in numarul de vizitatori si cititori”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri