Nordsee, cel mai mare lant de restaurante din Europa specializat in comercializarea de preparate din peste si fructe de mare, va deschide pana la sfarsitul acestui an primul sau restaurant stradal in Bucuresti, in urma unei investitii de 600.000 euro.
Restaurantul operat de catre Darcom Sea Food, detinatoarea masterfrancizei Nordsee va ocupa o suprafata de 300 mp la parterul cladirii de birouri America House din Piata Victoriei. Serviciile de consultanta imobiliara au fost oferite de catre CBRE Eurisko.

„Este primul restaurant stradal Nordsee in Bucuresti si al patrulea dupa cele din centrele comerciale Baneasa Shopping City (2) si AFI Cotroceni Park. Pentru restaurantul din America House, valoarea investitiei se ridica la cca 600.000 euro,” a declarat Cristian Farmache, actionar al companiei Darcom Sea Food.

„In aceasta perioada se diferentiaza comerciantii puternici, care au o retea echilibrata, o expunere corecta si produse adaptate puterii de cumparare a clientilor din aria de cuprindere. Pe segmentul retail stradal, inca din lunile mai, iunie se inregistreaza o revigorare a activitatii, in special din partea restaurantelor si cafenelelor,” a declarat Mihaela Mihalache, senior broker retail department CB Richard Ellis | Eurisko.

Nordsee are mai mult de 100 de ani de experienta si detine la nivel international peste 400 de restaurante in Germania, Austria, Elvetia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Turcia.

Toate restaurantele Nordsee din Germania si Austria sunt operate de proprietar, in timp ce in celelalte tari sunt operate in sistem de franciza.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri