Restaurantul operat de catre Darcom Sea Food, detinatoarea masterfrancizei Nordsee va ocupa o suprafata de 300 mp la parterul cladirii de birouri America House din Piata Victoriei. Serviciile de consultanta imobiliara au fost oferite de catre CBRE Eurisko.

„Este primul restaurant stradal Nordsee in Bucuresti si al patrulea dupa cele din centrele comerciale Baneasa Shopping City (2) si AFI Cotroceni Park. Pentru restaurantul din America House, valoarea investitiei se ridica la cca 600.000 euro,” a declarat Cristian Farmache, actionar al companiei Darcom Sea Food.

„In aceasta perioada se diferentiaza comerciantii puternici, care au o retea echilibrata, o expunere corecta si produse adaptate puterii de cumparare a clientilor din aria de cuprindere. Pe segmentul retail stradal, inca din lunile mai, iunie se inregistreaza o revigorare a activitatii, in special din partea restaurantelor si cafenelelor,” a declarat Mihaela Mihalache, senior broker retail department CB Richard Ellis | Eurisko.

Nordsee are mai mult de 100 de ani de experienta si detine la nivel international peste 400 de restaurante in Germania, Austria, Elvetia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Turcia.

Toate restaurantele Nordsee din Germania si Austria sunt operate de proprietar, in timp ce in celelalte tari sunt operate in sistem de franciza.