Noul supermarket, informeaza compania, are o suprafata de 1.100 de metri patrati, dintr-un total de 1.700 de metri patrati cat insumeaza suprafata totala inchiriata de companie.

Supermarketul dispune de 80 de locuri de parcare si este amplasat in cadrul unui complex in care se mai gasesc: curatatorie chimica, farmacie, magazin de textile, cafenea, sala de cinema.

"Le oferim locuitorilor orasului Alexandria 5.000 de produse - atat articole proprii franceze, cat si provenite de la furnizori locali sau internationali", a declarat Rino Tizzanini, directorul general al CDE R Interex, proaspat numit la conducerea retelei.

Magazinul Interex din Alexandria este deservit de un personal de 36 de persoane. De asemenea, magazinul dispune de un raion cu mancaruri calde preparate chiar in incinta acestuia.

Interex a deschis primul magazin din Romania in 2002, la Ploiesti, iar reteaua numara in prezent 12 magazine. Compania a avut in 2008 o cifra de afaceri de aproximativ 103 milioane de euro, iar in prezent are peste 630 de angajati. CDE R Interex face parte din Groupement des Mousquetaires, care opereaza supermarketurile Intermarche, precum si magazinele specializate Ecomarche, Netto, Bricomarche, Veti, Roady si Restaumarche.

Cititi si care sunt planurile retelei pentru urmatorii trei ani.