KFC Sun Plaza, care a fost inaugurat pe 25 februarie, a fost vizitat in primele 4 zile de la deschidere de nu mai putin de 6.300 de clienti, care au facut comenzi de peste 200.000 de lei.
Din valoarea totala a incasarilor, jumatate s-au inregistrat in weekend-ul 27-28 februarie.

In aceste conditii, KFC Sun Plaza este destul de aproape de recordul inregistrat in 2009 de KFC AFI Palace. Atunci, in primele 4 zile de la deschidere, 7.500 de bucuresteni au ales sa manance la KFC.

KFC Sun Plaza este cel mai nou restaurant KFC si este amplasat in zona food-court de la etajul 1 al centrului comercial Sun Plaza.

Restaurantul are o suprafata de 120 de metri patrati, iar pentru servirea clientilor lucreaza 25 de angajati. Investitia in aceasta noua locatie a fost de 350.000 de euro.

KFC are deschise 37 de restaurante in Romania, dintre acestea 16 sunt in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri