Avocatii de la Tuca Zbarcea au asistat juridic Interbrands in preluarea Wella

Casa de avocatura Tuca Zbarcea&Asociatii a oferit asistenta juridica Interbrands, cea mai mare companie de distributie pe plan local, in preluarea Wella Romania, a declarat, pentru Wall-Street, Rand Sherif, CEO-ul Interbrands.
Interbrands a anuntat preluarea furnizarii produselor diviziei Salon Professional pe plan local, detinuta de Procter&Gamble, respectiv achizitionarea diviziei profesionale Wella Romania.

Potrivit lui Rand Sherif (foto), negocierile dintre cele doua companii au demarat la sfarsitul anului trecut, tranzactia urmand sa fie aprobata de catre Consiliul Concurentei in 60-90 de zile.

“Am decis sa achizitionam Wella Romania pentru a ne diversifica portofoliul. Vor urma noi lansari si intiative pe care le vom prezenta in curand. Industria produselor profesionale de ingrijire a parului reprezinta o piata in crestere, al carui potential vrem sa il exploatam”, a spus Sherif.

Interbrands a intrat pe piata romaneasca in anul 1993, in acelasi timp cu P&G. Printre clientii companiei se numara Cadbury, Vodafone, Nestle si Henkel.

Tuca Zbarcea & Asociatii este casa de avocatura care a asistat juridic cele mai mai multe tranzactii in 2009, compania fiind consultant pentru 12 deal-uri, in valoare de 679 milioane de dolari. Vezi si Top cele mai active firme de consultanta si case de avocatura in M&A

Sursa foto: Mediafax Foto/ Fotograf: Laszlo Raduly


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri