Enel Muntenia va moderniza o statie electrica din zona Pipera cu peste 9 mil. lei

Distribuitorul de electricitate Enel Distributie Muntenia va moderniza o statie electrica de 110/20/10kV aflata pe soseaua Pipera-Tunari din sectorul 2 al Capitalei, investitie de 9,25 milioane lei, fara TVA, lucrari pentru care compania organizeaza o licitatie deschisa pe 26 aprilie.
Lucrarile vor avea o durata de sase luni, din momentul atribuirii contractului. Enel Distributie Muntenia va suporta investitiile din surse proprii, potrivit NewsIn.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa trimita o garantie de participare de 94.000 lei (sau 47.000 lei pentru IMM-uri), precum si o garantie de buna executie de 10% (sau 5 % pentru IMM-uri) din valoarea contractului, fara TVA.

Enel este cea mai mare companie energetica din Italia si cea de-a doua companie de utilitati din Europa, fiind listata din 1999 la bursa din Milano. Enel este cel mai important investitor privat din sectorul energiei electrice din Romania, dupa preluarea pachetului majoritar la cele trei companii de distributie si furnizare de energie din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia Sud.

In prezent, operatiunile Enel in Romania sunt dezvoltate prin Enel Energie Muntenia si Enel Energie – pentru furnizarea de electricitate, si Enel Distributie Muntenia, Enel Distributie Banat si Enel Distributie Dobrogea care gestioneaza reteaua de energie pentru cele trei regiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri