Alain Brouhard va fi responsabil pentru operatiunile din Nigeria, Romania, Moldova, Bulgaria, Serbia si Muntenegru. Dimitris Lois a asigurat interimatul incepand cu luna august, cand compania a anuntat o reconfigurare interna a structurii operationale regionale.

Anterior acestei pozitii Alain Brouhard a ocupat timp de 3 ani functia de director general Adidas Italia si Europa de Sud-Est, fiind responsabil de operatiunile din 11 tari. Brouhard si-a inceput activitatea in cadrul Adidas in 2002.

De asemenea, Alain Brouhard a lucrat timp de 16 ani in cadrul Procter&Gamble inainte de a se alatura grupului Adidas.

De origine franceza, Brouhard detine un MBA in administrarea afacerilor in cadrul universitatii Ohio si o diploma in administrarea afacerilor de la Ecole de Commerce.

Vanzarile in volum ale Coca-Cola HBC in Romania au scazut in anul 2009 cu 12%, la 174,1 milioane navete, de la 198 milioane navete comercializate in anul precedent. Afacerile Coca-Cola HBC Romania s-au situat in 2009 in jurul valorii de 500 mil. euro, dupa ce in 2008 au raportat o crestere de 15,1%.

La nivel de grup, Coca-Cola Hellenic a raportat in 2009 o cifra de afaceri de 6,5 mld. euro, cu 6% mai mica decat in 2008, respectiv un profit net de 437 mil. euro, in scadere cu 3%.

Coca-Cola Hellenic Bottling Company Romania a trecut in 2009 printr-un amplu proces de restructurare, renuntand la fabrica de la Iasi. In 2008, compania a renuntat si la fabrica din Oradea. Astfel, in prezent, Coca-Cola HBC Romania mai detine trei unitati de productie – Ploiesti, Timisoara si Poiana Negri.