Rompetrol a scumpit benzina si motorina

Rompetrol Downstream, controlata de compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan, a majorat de marti preturile de referinta la benzina si motorina cu 4 bani/litru, respectiv cu 3 bani/litru.
Astfel, benzina EFIX 95 va fi 4,53 lei/litru, iar benzina ALTO 101 va costa 5,14 lei/litru. De asemenea, pentru un litru de EFIX Diesel se va plati 4,32 lei, iar pentru Diesel ALTO 55 4,61 lei.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Ultima modificare operata de Rompetrol a fost facuta in 8 aprilie, cand compania a majorat preturile de referinta la benzina si motorina cu 4 bani/litru.

Si compania petroliera OMV Petrom a anuntat in 7 aprilie ca, incepand cu data de 8 aprilie, ora 00,00, pretul de referinta pentru benzina va creste cu 7 bani/litru, iar cel pentru motorina va creste cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.

De asemenea, la o zi diferenta, LukOil Romania, membra a grupului LukOil din Rusia, a scumpit in 9 aprilie benzina si motorina cu 7 bani/litru, iar litrul de GPL auto cu 2 bani/litru.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri