E.ON Moldova Distributie a finalizat lucrarile de modernizare a retelelor de distributie a energiei electrice din localitatea ieseana Miroslava, dupa o investitie de 930.000 lei, a anuntat, miercuri, compania, prin intermediul unui comunicat de presa.

"Principalele lucrari au constat in montarea a trei noi posturi de transformare si a aproximativ 11 km retea subterana de medie tensiune si modernizarea a aproximativ 4 km retea de joasa tensiune", se precizeaza in comunicatul companiei.

Reprezentantii E.ON afirma ca noile echipamente instalate asigura un grad crescut de siguranta in exploatare.

La inceputul lunii aprilie, E.ON a anuntat ca va investi 4,2 milioane lei, fara TVA, in lucrari pentru imbunatatirea nivelului de tensiune a unor statii electrice din judetele Iasi, Vaslui, Suceava, Neamt si Bacau.

E.ON Romania este membra a Grupului E.ON din Germania, grup prezent in aproape 30 de tari. E.ON Romania detine participatia majoritara la companiile E.ON Gaz Romania, E.ON Moldova Furnizare, E.ON Gaz Distributie si E.ON Moldova Distributie.

In Romania, E.ON activeaza din 2005, in sectorul energiei electrice si al gazelor naturale, in Moldova, Banat si Transilvania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Statul cere de la Electrica daune cat jumatate din deficitul bugetar