Ana Pan va lansa in acest an conceptul Ana Pan Express. Vezi cat costa franciza

Desi programat initial pentru 2010, conceptul Ana Pan Express a fost amanat pentru acest an in functie de cererea pietei si locatie. Proiectul presupune vanzarea de preparate de patiserie, care pot fi congelate, respectiv produse de panificatie mica (chifle, batoane). Costurile unei astfel de francize se situeaza intre 12.000 si 15.000 de euro.

Reteaua Ana Pan, prezenta pe piata de peste 20 de ani odata cu deschiderea primei cofetarii, numara in prezent 26 de magazine, dintre care 18 proprii si 8 in franciza. Cele mai profitabile locatii sunt cele din zona Beller-Dorobanti, care genereaza aproximativ 20% din procentul de business.

“Incepem anul 2011 cu speranta ca va fi un an mai bun. Speram ca toti consumatorii sa fie cat mai atenti la produsele pe care le aleg de pe piata, ca vor aprecia in timp produsele de calitate, produsele «hand made», produse cat mai naturale, practic vor alege sa consume sanatos”, afirma Friptu.

In 2010 Ana Pan, parte a Ana Holding, detinut de omul de afaceri George Copos, a raportat o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 mil. euro si un profit estimat la circa 11-12%. Acesta a fost si unul dintre cei mai dificili ani din activitatea companiei, spune Carmen Friptu, director general Ana Pan.

Aflati aici mai multe detalii despre reteta de business a celor mai importanti patiseri


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri