De altfel, Petrescu mentioneaza ca Posta Romana se uita cu interes la tehnologiile dezvoltate de MasterCard, atat cele folosite in zona de consumer banking, cat si aplicatii de plata pentru zona de curierat. Desi nu a fost foarte explicit, inarmarea postasilor cu POS-uri mobile ar putea fi una dintre inovatiile pe care le va testa Posta Romana alaturi de MasterCard, mai ales ca gigantul din zona FinTech a inceput deja sa lucreze cu banci, asiguratori si curieri pentru instalarea acestei facilitate la plata. De asemenea, si livrarea beneficiilor sociale pe carduri prin Posta Romana poate fi un proiect viabil in strategia de dezvoltare a operatorului postal.

Despre plata beneficiilor sociale pe carduri, dar si despre eliminarea hartiei in banking, vorbim joi, 6 octombrie, la Banking 2.0. Inscrieti-va acum pentru a participa la dezbatere, la care va fi prezent si ministrul Muncii, Dragos Pislaru.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont