Luna aceasta, Statele Unitele ale Americii incep o noua pagina in cartea istoriei odata cu instalarea lui Donald Trump la Casa Alba. Dupa doua mandate sub conducerea democratului Barack Obama, America va fi condusa de Donald Trump, republicanul care a obtinut o victorie suprinzatoare in fata democratei Hillary Clinton, in cursa electorala din noiembrie, si a devenit astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul in varsta de 70 de ani este recunoscut pentru declaratiile sale provocatoare dar si pentru imperiul imobiliar pe care il detine.

Donald Trump este catalogat ca fiind un politician care a uimit si speriat o lume intreaga cu declaratiile sale. The Independent l-a numit ca fiind produsul epocii televiziunii, al ego-ului sau colosal si al resentimentelor a zeci de milioane de americani albi, saraci, care se considera tradati de clasa politica.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont