“Avem o crestere de 16% a veniturilor estimata pentru ultima luna in curs, iar luna noiembrie va intari acest obiectiv pe care l-am avut, de a depasi nivelul veniturilor de anul trecut. Anul trecut am inregistrat o cifra de afaceri in jur de 644 milioane lei, iar anul acesta incheiem cu aproape 750 milioane lei. Asteptam sa vedem si cat va fi profitul, pentru ca avem o crestere a taxei clawback. Daca anul trecut am returnat autoritatilor 68 milioane lei, anul acesta incheiem anul cu o plata clawback totala de 86 milioane lei. Desi au fost promisiuni de stabilizare a taxei clawback si chiar de reducere, din pacate nu s-a intamplat nimic”, a precizat Mirela Iordan, country manager Pfizer Romania.

Reprezentantii companiei sustin ca nu au retras niciun medicament de pe piata din cauza deciziilor statului roman, iar cele care au delistate au fost din motive comerciale. Portofoliul din Romania contine aproximativ 80 de molecule in diferite forme. Pana in prezent Pfizer a retras de pe piata din Romania 12 molecule, dintre care niciunul inovativ.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont