[Update] "In aceasta dimineata am inaintat premierului demisia mea din functia de ministru. Este o demisie de onoare. MAI se afla intr-un moment important pentru atingrea celui mai important momnent dupa adererea la UE, respectiv in Spatiul Schengen si in acest moment nu trebuie sa pleneze nicio suspiciune asupra lui. In acest moment suntem in grafic cu respectarea obligatiilor pentru Spatiul Schengen, toate restantele au fost la timp recuperate", a declarat Vasile Blaga intr-o conferinta de presa.

Fostul ministru a mai spus ca nu poate accepta "ca gestul unora sa fie un element de raportare la toti lucratorii MAI , care depasesc 150.000 de oameni".

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a ajuns, astazi dimineata, la Palatul Victoria pentru a-si prezenta demisia, in urma scandalului generat de marsul ilegal al politistilor si dupa ce presedintele si premierul au renuntat la serviciile de escorta ale Politiei, scrie Mediafax.

Citeste si:

Surse ministeriale au declarat ca ministrul Vasile Blaga a venit la sediul Guvernului pentru a-si depune demisia de onoare.

Citeste mai multe detalii pe 9AM.ro