Wall-Street.ro organizează, pe 20 mai, „Educație în noua normalitate”, ediția a treia a conferinței CSR – Growing Responsible, în care ne propunem să vorbim despre proiectele companiilor și ale ONG-urilor în unul dintre cele mai afectate domenii în perioada pandemică și anume, educația.

Educația este de departe cel mai important aspect al unui stat, reprezând baza societății. Educația trebuie să fie făcută cu responsabilitate și în mod egal, ceea ce în anumite regiuni din România lipsește cu desăvârșire.

În plus, copiii au fost și ei foarte afectați de pandemie, emoțional și educațional. Trecerea la scenariul roșu de funcționare a școlilor a fost una dintre cele mai dezbătute chestiuni.

În acest sens, școala online a devenit intrumentul ilustrării inegalității sociale din România.

Există o oportunitate de schimbare. Am constatat că există multe lucruri de schimbat, în timp ce altele trebuie îmbunătățite. Este un moment în care dacă ar exista un efort colectiv din partea companiilor și ONG-urilor educația s-ar îmbunătăți considerabil.

Angela Galeța, Director Fundația Vodafone România, unul dintre speakerii evenimentului

Conferința ne dă posibilitatea să discutăm despre cum a arătat un an în pandemie pentru companiile care s-au implicat în zona de educație, care sunt lucrurile care au avut nevoie de schimbare urgentă și care sunt cele care au suferit îmbunătățiri. În plus, vom dezbate pe marginea importanței rechizitelor și a materialelor școlare comparativ cu conceptul școala e gratuită.

Primii speakeri confirmați la ediția de anul acesta sunt: Radu Szekely, secretar de stat în Ministerul Educației, Angela Galeța, director Fundația Vodafone, Gabriela Alexandrescu, președinte Salvați Copiii România și Mihaela Nabăr, CEO World Vision România.

Evenimentele noastre se desfășoară online în platforma de evenimente virtuale IC Events. Participarea este gratuită.

Înscrie-te AICI la ediția care va avea loc online pe 20 mai 2021, de la ora 11:00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri