Bank Leumi a implementat pentru clientii sai serviciul de debit direct, primul furnizor cu care banca a incheiat un contract pentru plata directa a facturilor fiind operatorul de telefonie mobila Orange.
Orange este primul furnizor cu care s-a semnat parteneriatul pentru direct debit, iar reprezentantii Bank Leumi sustin ca in perioada urmatoare vor incheia contracte de colaborare si cu alti furnizori de telefonie mobila, fixa sau utilitati.

Comisioanele percepute de Bank Leumi pentru clientii persoane fizice sunt fixe, iar cele pentru persoane juridice variaza in functie de suma debitata. Oficialii bancii nu au precizat nivelul acestor comisioane, insa au mentionat ca sunt mai mici decat cele percepute in cazul efectuarii platii la ghiseu sau prin internet banking.

Bank Leumi Romania este subsidiara a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. Pe plan local, Bank Leumi este prezenta din anul 2006 si are o retea teritoriala formata din 32 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri