Dupa ce presedintele Traian Basescu l-a atacat recent pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizand ca "este usor sa dai din gura la televizor, dar daca tot face pe profesorul de ce nu intra si in arena", cititorii wall-street.ro au creat o dezbatere interactiva.

Pe de o parte, unii dintre cititori afirma ca Mugur Isarescu a fost un bun premier: “In mandatul lui Mugur Isarescu, in anul 2000, a inceput o crestere economica de 9 ani, pe care doar guvernul Boc a fost in stare sa o opreasca. Nu, nu ar trebui sa accepte niciodata vreo functie executiva. E prea elegant nu doar pentru clasa politica, ci chiar si pentru electoratul roman”, scrie Dan.

Pe de alta parte, guvernatorul BNR are si critici. “Dl. Mugur Isarescu este un excelent specialist in finante-banci. Din pacate nu si-a pus competentele in slujba cetateanului majoritar (democratiei), ci impotriva lui, in favoarea oligarhilor interni si externi”, afirma Ghitescu Teodor.

In opinia sa, cea mai evidenta contributie a sa este “cea de depreciere a leului si prin consecinta deposedarea populatiei de economiile facute inainte de 1989 (alaturi de masurile economice ale altor mari specialisti, fost prim ministrii: Roman, Stolojan)”.

Caricatura a fost realizata pentru wall-street.ro de catre Nic Moldoveanu, ejungla.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
O adolescenta rapita a fost salvata cu ajutorul aplicatiei Snapchat