Conducerea diviziei de carduri a BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, se schimba incepand de astazi, dupa ce mandatul de patru ani al lui Igor Zganjer a expirat.

Igor Zganjer (foto) a asigurat conducerea executiva a diviziei de carduri din cadrul Bancii Comerciale Romane timp de patru ani, in perioada 2007 - 2011. Anterior, Zganjer a fost coordonator al strategiei pe carduri a grupului Erste.

Mandatul sau la BCR s-a incheiat la finalul lunii trecute, iar de la 1 iulie conducerea diviziei de carduri va fi preluata de Ahu Atay, product manager in cadrul bancii.

Ahu Atay a devenit product manager la divizia de carduri din BCR anul trecut, ea venind in banca in 2010 cu o ampla experienta in industria cardurilor din Turcia. Anterior, Atay a acumulat o lucrat mai de 8 ani in cadrul AKbank, una dintre cele mai mari banci din Turcia, institutie in care ajunsese sa ocupe functia de vicepresedinte.

Printre ultimele proiecte finalizate de Igor Zganjer la BCR se numara lansarea cardurilor contactless in parteneriat cu RATB. Aceste carduri de debit sau de credit pot fi utilizate pentru plata calatoriilor cu transportul in comun din Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Economist BCR: Alegerile anticipate ar elimina incertitudinea fiscala
Setari Cookie-uri