Banca Transilvania (BT), al treilea jucator local in functie de active, ofera persoanelor juridice posibilitatea de a-si recupera TVA-ul aferent platilor externe eligibile, plati realizate cu cardurile business Visa si MasterCard.

„Recuperarea TVA-ului extern pentru tranzactiile facute in strainatate s-a dovedit a fi pana acum un obstacol pentru companii - din cauza lipsei de timp, de resurse sau a expertizei privind legislatia fiscala internationala. Parteneriatul dintre Banca Transilvania si Taxback.com vine astfel cu solutia potrivita pentru clientii BT, prin lansarea acestui serviciu”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Serviciul de rambursare a TVA-ului extern se adreseaza clientilor Bancii Transilvania, posesori de carduri business Visa si MasterCard - Visa Business Electron, Visa Business Silver si Gold, MasterCard Business - care efectueaza tranzactii cu aceste tipuri de carduri in strainatate, cu ocazia deplasarilor in interes de afaceri.

Companiile isi pot revendica TVA-ul din 36 de state din Europa sau din alte tari din lume, pentru cheltuieli precum evenimente internationale, cazare, transport, protocol sau contracte de servicii cu furnizorii externi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
#bankingurban Cum faci banking fara a trece prea des pe la banca