BCR Banca pentru Locuinte (BCR BpL) si Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) au anuntat reduceri de comisioane la creditele noi acordate.

Astfel, BCR BpL a redus comisionul de administrare pentru creditele nou acordate, de la 0,15% la 0,05%. Banca nu percepe comision de analiza dosar si nici comision de rambursare anticipata.

„Clientii care doresc sa isi imbunatateasca situatia locativa si sa acceseze un credit BCR Banca pentru Locuinte au garantia unor costuri lunare fixe, in lei, pe toata perioada contractului cu banca. De exemplu, un client care solicita un credit Bauspar tip Locuinta Avantaj, in suma de 50.000 lei, pe o perioada de 10 ani, va plati o rata lunara fixa de 545 lei (dobanda fixa de 5% pe an si comision administrare credit de 0,05%; DAE 5,75%)”, a declarat Alexandru Ciobanu, presedintele BCR Banca pentru Locuinte.

Totodata, Raiffeisen Banca pentru Locuinte anunta ca nu va percepe comision de analiza dosar clientilor care contracteaza un credit cu sau fara avans (credit intermediar sau anticipat) pana la 31 august 2012.

Pana la 31 august, clientii RBL vor beneficia de zero comision de analiza dosar credit in loc de 1.400 lei, cat era pana in acest moment.

"Am ales aceasta perioada de derulare a promotiei deoarece este potrivita pentru diversele lucrari de renovare sau reabilitare a locuintei. Scopul nostru este sa contribuim la sporirea calitatii fondului locativ, sprijinindu-i pe romani sa-si asigure un confort al locuirii la standarde europene. Milioane de europeni au reusit sa-si imbunatateasca confortul locativ cu produsul de economisire-creditare datorita costurilor foarte mici si a suportului din partea autoritatilor”, a precizat Aurelia Cionga, presedinte Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Dobanda la creditul cu avans zero este 9,5% pe an fixa la lei, pentru creditul garantat cu ipoteca. Dupa maxim 60 luni, dobanda se reduce de la 9,5% la 4,5%, fixa pe toata perioada de rambursare a creditului.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
BCR va oferi finantari de peste 1,23 miliarde de lei pentru IMM-uri