ProCredit Bank Romania a lansat incepand din aprilie un nou produs de economii destinat persoanelor fizice: Contul TOTAL.
Banca vine inca o data in intampinarea clientilor, oferind o dobanda la vedere de 7% pentru economiile in RON. Persoanele care acceseaza Contul TOTAL de la ProCredit Bank beneficiaza de conditii foarte avantajoase la acest nou produs: pot depune si retrage numerar in orice moment fara nici un cost suplimentar, nu se solicita un sold minim obligatoriu, deschiderea si administrarea contului sunt gratuite, iar in momentul in care se doreste inchiderea contului nu se aplica penalitati sau alte tipuri de comisioane.

äPrin lansarea acestui nou produs de economisire care beneficiaza de o dobanda la vedere de 7% dorim sa incurajam utilizarea conturilor de economii. Atat dobanda oferita, cat si celelalte conditii de care beneficiaza Contul TOTAL, fac parte dintr-o campanie ProCredit Bank care are ca si tinta educarea populatiei in spiritul economisirii.
Insusi sloganul care insoteste promovarea Contului TOTAL

öPot economisi pentru viitor fara a neglija prezentulö a aparut ca o urmare fireasca a faptului ca acest cont de economii poate fi accesat de oricine intentioneaza sa-si gestioneze economiile fara a fi constrans de anumite conditii: atat din partea bancii, cat si de alte situatii neprevazute. ProCredit Bank este o banca ce se adreseaza oamenilor simpli si chiar nevoile clientilor nostri au stat la baza ratiunii de a crea Contul TOTAL: posibilitatea de a depune numerar atunci cand acesta este disponibil si in acelasi timp, optiunea de a retrage numerarul atunci cand apare o nevoie specifica, fara a implica alte costuri suplimentare: comisione de retragere, penalitati sau pierderea dobanziiö - a declarat Ilinca Rosetti - Director Executiv Retail ProCredit Bank Romania.

ProCredit Bank ofera Contul TOTAL atat in RON, cat si in EURO si USD. Dobanda la vedere a contului in EURO este de 1,75%, in timp ce la USD este de 2%. Toate sumele depuse in Contul TOTAL sunt garantate de Fondul de Garantare pana la suma maxima legal garantata de 15.000 EURO sau echivalent.

ProCredit Bank Romania are in acest moment 20 sucursale si agentii deschise in Bucuresti si in tara, fiind prezenta in 12 orase: Bucuresti (6), Cluj (2), Brasov (2), Constanta, Craiova, Timisoara (2), Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare si Braila, Tirgu Mures. Pana la sfarsitul anului 2006 vor mai fi deschise inca 10 sucursale si agentii, atat in orasele unde banca exista deja, cat si in noi locatii in tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si