Euroins Romania va acorda o despagubire in valoare de 120.000 de euro Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, ca urmare a mortii delfinului Pei-Pei, astfel incat in luna aprilie a anului viitor, Delfinariul sa achizitioneze un nou exemplar.
Mamiferul marin era asigurat printr-o polita de asigurare a animalelor, acoperind decesul survenit din orice motiv.

"Cazul delfinului Pei-Pei a fost unul special in portofoliul nostru. Procedura nu a fost insa usoara si a fost nevoie de aducerea unor specialisti veterinari din Bulgaria pentru a efectua analiza necesara identificarii cauzei mortii delfinului", a declarat Mihnea Tobescu, CEO al Euroins Romania.

Strategia de dezvoltare a companiei Euroins Romania mizeaza atat pe imbunatatirea serviciilor de solutionare a daunelor, precum si pe diversificarea portofoliului, indreptandu-se in special spre segmentele asigurarilor non-auto.

Conform rezultatelor din primele 6 luni ale acestui an, Euroins Romania a consemnat o crestere a vanzarilor de 22% fata de perioada similara a lui 2012.

Sursa foto: delfinariu.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri