BRD Finance si Daniel Expert au lansat saptamana trecuta cardul de credit Daniel, emis sub sigla MasterCard.
Noul card este un produs de finantare flexibil, cu utilizare internationala, destinat celor care doresc sa achizitioneze produse atat din reteaua de peste 35 de magazine Daniel, cat si din oricare magazin care afiseaza sigla MasterCard. In plus, posesorii cardului Daniel au posibilitatea de a retrage sumele dorite de la orice bancomat (ATM) care afiseaza sigla MasterCard, informeaza Rompres.

Utilizatorii cardului Daniel vor beneficia de o serie de facilitati care le sunt destinate in mod exclusiv, precum reducere de cinci % la orice produs cumparat cu cardul din magazinele Daniel, rambursari anticipate fara comision penalizator, asigurarea in mod gratuit a garantiei impotriva eventualelor accidente intervenite pe timpul transportului sau montajului produselor, timp de o luna din momentul achizitiei.

Un alt avantaj important pentru posesorii cardurilor este posibilitatea de a opta pentru una dintre cele doua modalitati de rambursare, de fiecare data cand cumpara din magazinele Daniel, si anume rambursarea integrala a sumei cheltuite, ceea ce presupune o perioada de gratie de pana la 40 de zile, in timpul careia nu se plateste dobanda, sau plata unei sume minime lunare, pe parcursul mai multor luni. Pe masura ce sumele utilizate sunt rambursate, acestea sunt din nou disponibile pe card si pot fi utilizate pentru noi cumparaturi.

Cardul Daniel poate fi obtinut rapid, numai pe baza adeverintei de salariu sau a talonului de pensie, efectuand o prima cumparatura de minimum 500 RON din oricare magazin Daniel. Depunerea documentelor se face in magazinele Daniel, la birourile de creditare, iar raspunsul este furnizat pe loc. Dupa aprobare, contractul poate fi semnat imediat, urmand ca in decurs de maximum doua saptamani cardul sa fie trimis acasa posesorului.

Taxa de emitere si de administrare a cardului pentru primul an este de 19,9 RON (199.000 ROL) si se plateste la primirea primului extras de cont. Dobanda platita este cu atat mai mica cu cat cardul este utilizat mai mult: de la 2,49 % pe luna pentru sume mai mici de 800 RON (opt milioane ROL), pana la 1,69 % pe luna pentru valori de peste 4.000 RON (40 milioane ROL).

Magazinele Daniel Expert ofera clientilor o gama variata de produse, de la electronice si electrocasnice pana la calculatoare si telefoane mobile. Actualmente, reteaua acopera 15 judete prin 35 de magazine, insa conform declaratiilor directorului general, Dan Damian Oprescu, aceasta va continua sa se extinda la nivel national.

Inca de la deschiderea primului magazin in anul 1993, deviza "Calitatea la pretul cel mai bun" a asigurat diferentierea de ofertele competitorilor si a reprezentat o garantie a succesului. Colaborarea cu BRD Finance, demarata in urma cu un an, a fost consolidata o data cu lansarea cardului de credit Daniel. Acest parteneriat aduce avantaje ambelor companii, dar in special clientilor Daniel Expert, care vor cumpara de acum mai usor produsele pe care si le doresc.

BRD Finance Credite Consum este un joint-venture creat de BRD-Groupe Socit Gnrale impreuna cu Franfinance, filiala Grupului Socit Gnrale specializata in credite de consum. Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie a anului 2004, BRD Finance a reusit sa dezvolte parteneriate comerciale cu firme de renume si este prezenta in peste 3.000 de magazine si retele de retail din Romania. Cardul Daniel este al cincilea card emis de BRD Finance, dupa cardurile privative Carrefour, Praktiker si Rombiz, realizate anul trecut, si cardul Real, emis anul acesta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri