Reteaua de Automate Bancare (ATM-uri) si Puncte de Vanzare (POS-uri) a BRD - Groupe Société Générale va fi oprita de sambata, 24 iunie, ora 23:00, pana duminica, 25 iunie, ora 03:45, si de duminica, 25 iunie, ora 22:00, pana luni, 26 iunie, ora 02:45, in vederea implementarii unor configurari necesare imbunatatirii functionalitatii sistemului informatic si optimizarii servirii clientilor.

In aceste intervale, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plati la comercianti si retrageri de numerar, informeaza Rompres.

Avand in vedere realizarea acestei operatiuni, BRD - Groupe Société Générale le recomanda clientilor sai sa isi asigure o rezerva de numerar pentru intervalele de timp mentionate.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,7 miliarde euro. Banca are peste 1,8 milioane clienti si opereaza o retea de peste 360 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 3,4 miliarde euro la sfarsitul lunii mai 2006).

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si