CEC Bank a implementat protocolul cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), prin care poate obtine informatii despre clientii eligibili si, totodata, a restructurat documentatia suport, oferind posibilitatea contractarii de credite intr-un interval de timp mai redus.

In plus, prin accesarea unor pachete de produse de creditare ce includ si credite prin card, clientii beneficiaza si de costuri avantajoase (marja de dobanda este redusa cu pana la 0,50 p.p. la creditele standard incluse in pachet), dar si de un efort minim, prin documentatia unificata, se arata intr-un comunicat remis de banca.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului.

Printre bancile care au semnat acordul cu ANAF si acorda credite rapide se numara ING Bank, BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Idea Bank.

Invata cum sa iti utilizezi mai usor banii la Banking 2.0. Inscrierea este GRATUITA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri