Cornelia Coman pleaca de la conducerea subsidiarei NN din Ungaria si va prelua un alt rol in cadrul grupului olandez, scrie 1asig.ro. Conducerea NN Ungaria va fi preluata, incepand cu 1 martie 2016, de catre Imre Sztano.

Cornelia Coman (foto) a fost numita la carma operatiunilor companiei de asigurari de viata din Ungaria la mijlocul lui 2012, asiguratorul fiind la momentul respectiv parte a ING. Anterior, Cornelia Coman detinuse functia de CEO al subsidiarei din Romania a ING Asigurari de Viata.

La randul sau, Imre Sztano este in prezent director de vanzari al NN Ungaria. El s-a alaturat companiei in 2013, dupa o perioada de 15 ani petrecuta in sectorul bancar in cadrul Erste.

Cornelia Coman s-a alaturat echipei ING Asigurari de Viata la 1 iunie 1998, ca actuar, iar in perioada 2001-2006 a ocupat pozitia de director Actuariat si Management al Investitiilor. In 2006, ea a fost numita director general adjunct, iar in 2008 a preluat conducerea a companiei in calitatea de director general al ING Asigurari de Viata.

Citeste si:
Ungaria a produs cel mai scump vin din lume
Ungaria a produs cel mai...
Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ungaria investeste in fotbalul romanesc