Valoarea creditului va fi de 200.000 euro, perioada de creditare va fi de 60 de luni, iar garantarea creditului se va face prin gaj fara deposedare asupra bunurilor finantate din credit si prin cesionarea drepturilor de incasare din politele de asigurare a bunurilor finantate, se mai spune in Monitorul Oficial.

Actionarii GIF Leasing sunt fondul inchis de investitii Smart Invest, Socet SA si Proiect Consult SRL, informeaza NewsIN

Potrivit datelor afisate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice (MFP), in 2005, GIF Leasing a inregistrat un profit net de aproape 100.000 lei si o cifra de afaceri de 404.558 lei.

GIF Leasing Bucuresti face parte din grupul de firme GIF si ofera servicii de intermediere financiara pe piata de capital prin GIF - Grupul de Intermediere Financiara SA, precum si servicii de management financiar (plan de afaceri, studii de fezabilitate, consultanta in plasamentul investitiilor) prin Societatea de Management Financiar 2000 SA, fost administrator al primului fond inchis de investitii din Romania, Smart Invest, cu activ net peste 30 miliarde lei vechi (3 milioane lei).

GIF Leasing realizeaza planuri de afaceri, analize diagnostic, proiecte financiare sustinute de Uniunea Europeana in cadrul programelor PHARE, SAPARD, ISPA, respectiv asigurari pentru bunurile finantate in sistem leasing prin GIF Agent de Asigurare SRL. Capitalul social al grupului, integral privat, este in prezent 2,5 milioane euro, potrivit datelor companiei. in Consiliul de administratie al GIF Leasing Bucuresti sunt Gheorghe Pana, ca presedinte, si Aurel saramet, manager general.