In varsta de 33 de ani, domnul Catalin Ionescu are o vasta experienta bancara, acumulata in decursul a peste 9 ani, in cadrul DemirBank Romania, Raiffeisen Romania, Volksbank Romania, la cea din urma ocupand functia de Director Adjunct al Diviziei de Retail, informeaza un comunicat al bancii.

Activitatea sa a fost centrata pe gasirea solutiilor financiare optime, bazate pe nevoile reale ale clientilor, gandirea organizata si orientata spre rezultat recomandandu-l ca un manager eficient, pliat perfect pe standardele inalte ale Bank Leumi.

Fac acum parte dintr-o echipa puternica, profesionista si am convingerea ca, cel putin in ceea ce priveste piata de retail din Romania, rezultatele noastre vor demonstra ca suntem o echipa de succes. Acest lucru ne este la indemana cata vreme toti impartasim acelasi tel si actionam in aceeasi directie. Ma astept la o colaborare deschisa si constructiva care sa ne permita realizarea obiectivelor Bancii Leumi intr-un mod eficient", a incheiat Catalin Ionescu declaratia facuta publica prin comunicat.