Romanian International Bank (RIB) deschide, in aceasta saptamana, a 22-a sucursala din tara in orasul Campulung Muscel, situat intr-o zona considerata cu puternic potential de afaceri, potrivit unui comunicat al bancii.

Recent, banca a inaugurat o sucursala in Bistrita. "Noua sucursala pune la dispozitia clientilor toate produsele din portofoliul RIB, de la operatiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani) pana la credite si solutii financiare complexe", se arata in comunicat.

Pe langa extinderea retelei, conducerea bancii doreste sa imbuntateasca produsele si serviciile oferite. " Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si intreprinderi mici si mijlocii (IMM), care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank", a declarat presedintele RIB, Ion Nitu. Banca, infiintata in anul 1998, estimeaza ca pana in anul 2007 va opera o retea teritoriala de 33 de unitati.

Romanian International Bank este o banca cu un capital majoritar american, avand ca actionar principal familia Daniel Roberts, care este si actionar majoritar al bancii americane Merchants Bank of California. Banca avea, la sfarsitul lunii iunie 2006, active de 249 milioane lei (69,7 milioane euro), care reprezentau 0,17% din totalul activelor bancare romanesti, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Elevator Lab : Raiffeisen Bank deschide înscrierile pentru FinTech-uri
Setari Cookie-uri