O suma de 1 miliard de dolari se afla in bugetul de achizitii al grupului OTP pentru cumpararea, in doi ani, a cinci banci din Europa Centrala si de Est, a anuntat recent Sandor Csanyi intr-un interviu acordat Bloomberg. Din aceasta suma, seful OTP a declarat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute cu ocazia lansarii centrului de educatie financiara "OK Center" din Bucuresti, ca deocamdata nu au bugetat nimic pentru Romania, deoarece nu au identificat nicio potentiala achizitie.

"Deocamdata nu am identificat nicio banca in Romania pe care sa vrem sa o cumparam. Exista o banca in piata in proces de vanzare, Bancpost, insa nu ne-am inscris in cursa. Prioritatile noastre actuale se axeaza pe asigurarea unei cresteri organice, insa daca va aparea vreo banca care sa se potriveasca cu cerintele noastre, vom analiza oferta si vom decide daca ne implicam sau nu", a completat Sandor Csanyi (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Peter Kim / Shutterstock.com