Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) afirma ca a initiat demersurile pentru contractarea serviciilor de consultanta actuariala pentru calculul tarifelor de referinta aferent politelor RCA, conform prevederilor Legii nr. 132/2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie.

Valoarea estimata, fara TVA, a serviciilor contractate se ridica la 768.200 lei. Ofertele pot fi depuse pana pe data de 9 noiembrie 2017, iar acordul cadru va fi incheiat pe o perioada de 24 de luni.

Criteriul de atribuire a contractului este cel mai bun raport calitate-pret, indicator care va fi evaluat in functie de mai multi factori: pretul ofertei, evaluarea experientei expertilor-cheie si propunerea tehnica.

Anuntul de participare pentru contractarea serviciilor de consultanta actuariala privind calculul tarifului de referinta aferent politelor RCA a fost publicat pe data de 4 octombrie 2017 pe portalul www.e-licitatie.ro (SEAP) si urmeaza sa fie publicat pe site-ul Tenders Electronic Daily.

Citeste si:
Cele mai importante evenimente ale momentului
Actual: cele mai importante...
Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cati bani ai dreptul sa primesti de la asigurator pe dauna totala