Liniile de business Corporate, Agri, Professionals si Real Estate au fost cele care au avut cea mai mare contributie la cresterile inregistrate de catre Libra Internet pe parcursul anului 2017, an in care banca a reusit sa depaseasca o cota de piata de 1%. Daca la finalul anului 2016, activele nete ale bancii au fost de 3,39 miliarde de lei, o crestere cu 36% in 2017, conform declaratilor oferite de oficial, ar situa nivelul acestora in jurul valorii de 4,5 miliarde de lei.

"Creditarea in anul 2017 a evoluat intr-un ritm sustinut. Atfel, portofoliul de credite al bancii a crescut cu 29% in 2017 fata de anul anterior, iar activele nete au crescut cu 36% (n.red 1,22 miliarde de lei). Liniile de business care au avut cea mai mare contributie la aceasta crestere sunt Corporate, Agri, Professionals si Real Estate", a declarat Emil Bituleanu, CEO Libra Internet Bank.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont