MasterCard a anuntat lansarea platformei Accelerate, o noua initiativa menita sa transforme industria dinamica a companiilor Fintech. Proiectul le ofera jucatorilor din aceasta industrie pachete de asistenta individualizate, care includ accesul la idei, instrumente, tehnologii si investitii care sa le sustinta dezvoltarea solutiilor.

Accelerate este complementar programului Start Path, lansat anterior de catre cei de la MasterCard si extinde colaborarea acestora cu comunitatea orientata spre plati a companiilor Fintech, inclusiv cu noua generatie de banci digitale, conform comunicatului de presa emis de catre companie.

Pachetele de asistenta includ consultarea specialistilor in licente ai Mastercard pentru a sprijini extinderea pietei, accesul la cunostinte specializate in cresterea rapida si posibilitatea de a se conecta la bunuri si instrumente de procesare complexe. Resursele includ platforma de servicii Mastercard Advisors, menita sa sustina executia ordinului la piata, analizarea datelor si statisticilor. Accelerate ofera si resurse adaptate la piata pentru investitii strategice si cerinte colaterale flexibile pentru fazele initiale.

„Crearea acestei platforme reprezinta urmatorul pas în atingerea obiectivului nostru pe termen lung de a fi partenerul preferat de companiile Fintech din toata lumea”, a spus Cosmin Vladimirescu, General Manager, Mastercard România, care a adaugat ca „La nivel global, comunitatea Fintech este una dintre cele mai vibrante si dinamice".

Parteneriatele MasterCard din zona Fintech includ peste 30 de banci digitale nou-infiintate sau cu traditie. Studiile realizate de catre schema de plata indica o crestere fara echivoc a frecventei cu care clientii acceseaza serviciile de online banking, dar si a asteptarilor acestor.

Citeste si:
(P) Noua melodie a lui Smiley, inspirata din viziunea Mastercard
(P) De nepretuit: noua...

Sursa foto: Photo_for_You /Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce planuri are FinTech-ul phyre in Romania pentru anul 2019