Citibank Romania si CEZ au incheiat un parteneriat pentru plata facturilor

Citibank Romania si CEZ (Electrica Oltenia) au semnat un parteneriat prin care cei aproximativ 1,4 milioane de clienti ai furnizorului de utilitati pot plati facturile de electricitate prin reteaua UniKasa.

In prima faza, parteneriatul cu CEZ (fosta Electrica Oltenia) va utiliza doar o parte a retelei UniKasa, centrele din 20 de benzinarii Agip (Craiova, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti, Bucuresti si Timisoara), disponibile non-stop.

Serviciul UniKasa este disponibil in peste 30 de locatii in intreaga tara, centre amplasate in 20 de benzinarii Agip si 13 magazine DOMO, urmand ca serviciul sa fie extins in 40 de magazine DOMO pana la finalul acestui an.

Utilizarea sistemului UniKasa este gratuita, serviciul fiind accesibil oricui, nu doar clientilor Citibank.

Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna lui 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. UniKasa este a doua initiativa a Citi Romania ce implica dezvoltarea centrelor de plati in numerar.

In 2000, Citi a lansat, in premiera pe piata romaneasca, primul sistem automat de plati in numerar - EasyPayments - o solutie integrata de plata a furnizorilor de servicii din domeniul utilitatilor publice, telefoniei, asigurarilor, televiziunii prin cablu, etc. Sistemul permite persoanelor fizice sa-si achite facturile curente oricand, 24 de ore in fiecare zi a saptamanii, la unul dintre automatele Citi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BNR clarifică situația românilor care și-au amânat ratele din cauza pandemiei
Setari Cookie-uri