Fondul de investitii suedez Gustavia Capital Management AB Stockholm detine 5,13% din capitalul retailerului de electronice, electrocasnice si produse IT Flamingo International SA, potrivit raportarilor transmise marti Bursei de Valori Bucuresti (BVB), informeaza NewsIn.

Dragos Cinca a anuntat pe 5 aprilie ca si-a redus participatia la Flamingo International pana la 30,14%, dupa vanzarea succesiva a mai multor pachete de actiuni. Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) detine, in urma vanzarilor repetate, 9,42% din capitalul social, iar conform raportarilor din 2 martie, Hansa Ida Europa Aktsia Fond are o participatie de 6,88%. Pretul la care s-au incheiat tranzactiile prin care au vandut actiuni Dragos Cinca si BA-CA a fost de 0,37 lei pe actiune, nivel la care capitalizarea Flamingo International este de 288,23 milioane lei (86,3 milioane euro).

Flamingo International SA a afisat pe 2006 o pierdere de 12,9 milioane lei, din cauza consolidarii grupului dupa preluarea companiei Flanco, dupa ce in anul precedent compania a obtinut un profit de 8 milioane lei. Cifra de afaceri a companiei a scazut cu 6,3% pana la 193,7 milioane lei fata de anul anterior, cand a afisat afaceri de 206,8 milioane lei.

Capitalul social al companiei este de 77,9 milioane lei, divizat in 779 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actiunile Flamingo se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul FLA, si au incheiat sedinta de marti la 0,3650 lei/titlu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Elevator Lab : Raiffeisen Bank deschide înscrierile pentru FinTech-uri
Setari Cookie-uri