Bank Leumi Romania a deschis doua noi sucursale in Bucuresti, in cartierul Pantelimon si pe Calea Grivitei, ajungand astfel la o retea de 35 de unitati in toata tara.

Deschiderea acestor unitati face parte din planurile Bank Leumi Romania privind extinderea si amenajarea la standarde ridicate a retelei proprii, se arata intr-un comunicat al bancii.

Clientii acestor doua noi sucursale vor beneficia, in perioada 11-22 iunie, de o oferta care include comisioane zero la operatiunile curente pentru populatie si firme, dobanda majorata cu 0,5% la depozitele clasice in lei si cu 0,25% la cele in valuta, precum si emiterea gratuita a unui card MasterCard de credit sau de debit.

Banca detinea active de 576,5 milioane lei (170,5 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,33% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. Bank Leumi Romania (fosta Eurom Bank) este subsidiara grupului financiar israelian Leumi, care a cumparat in luna august a anului trecut 99,27% din capitalul social al Eurom Bank de la firma olandeza Kolal BV, pentru care a platit 34 milioane dolari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ce trebuie să știi despre creditele garantate de stat în cazul IMM-urilor
Setari Cookie-uri