Banca Nationala a Romaniei (BNR) aprobat numirea in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lui Heribert Josef Kailbach, care va coordona directia de distributie si departamentul de marketing

Heribert Josef Kailbach, care va prelua astfel atributiile lui Hans-Jürgen Rublé, a ocupat functia de director al departamentului operatiuni-tranzactii din cadrul Raiffeisen Banca pentru Locuinte din luna iulie 2007.

Kailbach are 49 ani si a inceput colaborarea cu banca din aprilie 2007, iar din luna iulie a acestui an a ocupat functia de director al departamentului operatiuni tranzactii la Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

Anterior pozitiei detinute in cadrul Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Heribert Kailbach a ocupat pe rand functiile de director coordonare vanzari in strainatate in cadrul Bausparkasse Schwaebisch Hall AG, director regional la Deutschen Postbank AG si responsabil in departamentul servicii clienti la Vereinigten Volksbank AG.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca de economisire-creditare de pe piata romaneasca, ofera doua tipuri de finantari: Creditul Locativ si Creditul Intermediar. Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni.

In perioada de economisire pe langa dobanda oferita de banca, de 3% pe an, clientii beneficiaza si de o prima anuala de la stat de 15%, dar nu mai mult de 150 euro pe an. In a doua etapa, clientii pot obtine un credit in lei, cu o dobanda fixa de 6% pe an.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
RAPORT Curtea de Conturi: BCR BpL si Raiffeisen BpL incalca legea!