Banca Comerciala Romana Chisinau (BCR Chisinau) a integrat, incepand de luni, 8 decembrie, logo-ul grupului-mama, Erste, in sigla proprie, pentru a arata apartenenta bancii la grupul financiar austriac, arata un comunicat al BCR.
"Lansarea noului logo va fi o zi memorabila atat pentru banca noastra, cat mai ales pentru clientii nostri. Este inceputul unei noi etape de succes in istoria BCR Chisinau. Schimbarea celui mai important element de identificare al bancii, logo-ul, la aniversarea a 10 ani de la infiintare, are o semnificatie aparte, marcand intrarea BCR Chisinau intr-o era a calitatii superioare, pe un nou model de afaceri, a carui eficienta este deja verificata la scara regionala", a declarat presedintele BCR Chisinau, Dan Stelian Mocanu.

In septembrie 2007, BCR a operat aceeasi schimbare, ca parte a programului de integrare si dezvoltare a BCR in grupul Erste.

Noul logo adopta elemente de indentitate vizuala a grupului-mama, respectiv grafica si culorile brand-ului Erste, atestand astfel integrarea in grupul financiar austriac.

O importanta schimbare adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului "S" rosu la acronimul BCR. Litera S rosie este un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank, precum si un element comun al tuturor subsidiarelor grupului Erste. Punctul rosu de deasupra “S”-ului este un simbol pentru economisire si reprezinta o moneda intrand intr-o cutie de economii.

"Aceasta schimbare vizuala va fi insotita de una mult mai profunda, care va viza toate aspectele activitatii noastre, astfel incat, in cel mai scurt timp, in BCR Chisinau sa regasim toate calitatile si avantajele competitive dobandite de grupul BCR, iar banca noastra sa devina un model de urmat. Astfel, vom remodela structura organizationala, vom imbunatati sistemul informatic si modelele operationale, vom reamenaja sediile noastre si vom dezvolta oferta de produse si servicii. Pe scurt, vom lansa un program de dezvoltare, in implementarea caruia ne vom baza pe sprijinul consultantilor din cadrul BCR”, a adaugat Dan Stelian Mocanu.

BCR, membra a grupului Erste si lider pe piata bancara din Romania, gestioneaza active de peste 17,5 miliarde euro si opereaza, in prezent, 627 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) si 52 de centre de afaceri, dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala, cu peste 16 milioane de clienti si aproape 3.000 de unitati situate in 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La data de 30 septembrie 2008, totalul activelor era de 209,4 miliarde euro, profitul net de 1,46 miliarde euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 21,7%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri