Investitiile straine pe piata de capital au depasit 1,3 miliarde de lei noi

Conform datelor centralizate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), in primele sapte luni ale anului, investitiile straine pe piata romaneasca de capital, au totalizat peste 1,3 miliarde lei noi.

Sumele care au intrat in piata s-au cifrat la 747 de milioane de lei noi, sumele care au iesit din piata in perioada analizata au depasit nivelul de 634 de milioane de lei noi, iar volumul vanzarilor pe piata de capital s-a cifrat la 1,3 miliarde de lei noi.

In perioada ianuarie-iulie 2005, pe piata romaneasca de capital au intrat 657 de investitori straini, 444 persoane fizice si 213 persoane juridice, si au iesit din piata 91 de investitori, 84 persoane fizice si sapte persoane juridice.

In luna iulie, sumele care au intrat in piata s-au cifrat la aproape 85 de milioane de lei noi, sumele care au iesit din piata au depasit nivelul de 20 de milioane de lei noi, volumul cumpararilor fiind de 112 milioane de lei noi, in timp ce volumul vanzarilor pe piata de capital s-a cifrat la 33,86 milioane de lei noi.

Au intrat pe piata romaneasca de capital 48 de investitori straini, 40 persoane fizice si opt persoane juridice, iesind din piata 23 de investitori, 21 persoane fizice si doua persoane juridice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri