Israelinii de la Bank Leumi, jucator de talie mica din sistemul bancar autohton, au lansat un depozit destinat persoanelor fizice si juridice, rezidente si nerezidente.

Depozitul Zefir are o dobanda fixa anuala de 15% la lei si de 6% la euro pentru un termen de 2 luni, suma minima de constituire fiind de 1.000 de lei sau 500 de euro.

Particularitatea acestui depozit consta intr-un bonus de dobanda de 0.10% pentru depozitele in lei si euro constituite de doamne si domnisoare pe parcursul lunii martie.

Astfel, depozitul ofera clientilor femei o dobanda de 15.10% la lei si 6.10% la euro.

Printre avantajele economisirii prin acest produs sunt dobanda fixa, comisionul zero pentru deschiderea contului de catre persoanele fizice si bonusul de dobanda.

La scadenta, depozitul si dobanda aferenta vor fi virate in contul curent al clientului.

Depozitele sunt garantate de stat, in limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor in sistemul Bancar.
Astfel, plafonul, pentru fiecare deponent persoana fizica s-a stabilit, incepand cu data de 15.10.2008, la echivalentul a 50.000 de euro.

Bank Leumi este un grup bancar international cu o retea de peste 300 de sucursale si agentii in cele mai importante centre economico-financiare din intreaga lume.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si