Raiffeisen Bank a lansat pachetul de produse si servicii destinat asociatilor de locatari, care cuprinde trei categorii de produse si servicii: de cont curent, operationale si de economisire.

Astfel, pachetul include conturi curente si acces la serviciul de internet banking „Raiffeisen online”, asociatia platind lunar doar 10 lei.

In plus, pentru incasari, depuneri de numerar si plati intre conturi deschise la Raiffeisen Bank nu se platesc comisioane , in timp ce la platile interbancare comisioanele sunt preferentiale - atat la cele efectuate pe suport hartie cat si cele electronice. De asemenea, pachetul ofera conditii preferentiale pentru contul de economii „Acces Plus IMM” si pentru depozitele la termen

Raiffeisen Bank continua procesul de specializare a ofertei sale de produse si servicii destinate sectorului IMM si pune la dispozitia asociatilor de locatori un pachet de beneficii care permite atat economisirea costurilor operationale, precum si remunerarea mai buna a disponibilitatilor din cont. Pana acum, banca a mai lansat Pachetul Operational IMM si pachetele financiare pentru segmentului de profesii liberale ce cuprinde cabinete medicale, cabinete de tehnica medicala, birouri de avocatura si notariale precum si birourile executorilor judecatoresti.

Si Alpha Bank Romania a lansat in februarie prima campanie dedicata exclusiv asociatiilor de proprietari, oferind un pachet ce include un cont curent cu dobanda de depozit si alte facilitati atasate.

Contul curent pus la dispozitia asociatiilor de proprietari prin campania Alpha Administrator ofera acces permanent si facil la fonduri, precum si dobanzi atractive, bonificate la soldul zilnic, cu valori comparabile cu cele ale depozitelor la termen.

In plus, atat pentru deschiderea contului, cat si pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operatiunile uzuale (depuneri, plati sau incasari) banca nu percepe alt comision, cu exceptia celor aferente BNR.

Asociatiile care aleg contul curent oferit prin Campania Alpha Administrator beneficiaza de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul caruia pot efectua in orice moment, de la computerul de acasa, plata utilitatilor sau alte operatiuni specifice Asociatiilor de Proprietari, fara a se mai deplasa la ghiseele diverselor institutii.

Deschiderea contului curent se face usor, solicitantii beneficiind de consiliere gratuita la oricare dintre cele 200 de unitati ale bancii.