Intesa Sanpaolo Bank a semnat acordul cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru programul "Prima casa" si este in prezent in faza de definitivare a reglementarilor interne pentru noul produs de creditare, a anuntat banca.
Oferta Intesa Sanpaolo Bank pentru "Prima casa" este destinata tuturor persoanelor fizice cu varsta intre 18 si 70 ani, atat in lei, cat si in euro, cu o perioada maxima de acordare de 30 de ani.

Rata dobanzii pentru creditele acordate in euro este calculata in functie de rata de referinta interbancara Euribor la 3 luni + 3,97% si comisioanele aferente gestiunii. Dobanda anuala efectiva (DAE) estimata pentru creditele in euro este de 5,62%. se mai arata in comunicatul bancii.

Pentru creditele in lei, rata dobanzii se stabileste astfel: Robor la 3 luni + 2,47% si comisioanele de analiza si gestiune. DAE pentru creditele in lei este de 14,01%.

Una dintre caracteristicile creditului "Prima casa" oferit de Intesa Sanpaolo Bank este gradul de indatorare de pana la 62%, iar plafonul maxim de finantare al bancii este de pana la 95% din valoarea imobilului.

Intesa Sanpaolo Bank ia in calcul pentru programul "Prima casa" o gama larga de venituri pentru persoanele fizice, precum veniturile suplimentare salariilor, indemnizatie de crestere copil, venituri realizate in strainatate, chirii, drepturi de autor, venituri obtinute pe vase de croaziera, etc.

Pe langa creditele "Prima casa", Intesa Sanpaolo Bank mai ofera si credite ipotecare in euro la o dobanda pentru luna iulie de 8,01% (DAE 8,54%), respectiv in lei la o dobanda de 13,68% (DAE 14,91%).

Intesa Sanpaolo Bank a obtinut un profit operational de 35 milioane lei (circa 9 milioane euro) in 2008, in crestere cu 34% fata de 2007. Activele totale ale bancii au ajuns la valoarea de 2 794 milioane lei (700 milioane euro) la sfarsitul lui 2008, in crestere cu 56% fata de decembrie 2007. Banca detine in prezent o retea teritoriala de circa 100 sucursale si agentii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri