Leasingul financiar este produsul cu ponderea cea mai mare in portofoliul PFG, aproximativ 70% din totalul noilor contracte, creditul auto si leasingul operational ajungand acum la aproximativ 15% din noile contracte, fiecare.

Compania a finantat 100.000 masini in cei 10 ani de activitate.

„In cei zece ani de activitate pe piata romaneasca, Porsche Leasing Romania s-a dezvoltat constant, ajungand numarul unu pe piata de leasing auto. Cei zece ani de activitate Porsche Leasing se traduc in peste 100.000 masini finantate, a caror valoare depaseste 2 miliarde euro”, a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.

Compania, al carei portofoliu include patru tipuri de produse, leasingul financiar oferit de Porsche Leasing, leasingul operational de la Porsche Mobility, creditul auto de la Porsche Bank si asigurarea Casco de la Porsche Asigurari, isi modifica ofertele in perioada 17 septembrie - 20 noiembrie 2009 astfel, 10% discount la fiecare contract de leasing financiar, rdobanda redusa cu 10%, taxa de management redusa cu 10%, taxa de servicii logistice redusa cu 10% si asigurare CASCO redusa cu 10%.

Oferta de leasing financiar este valabila pentru autoturismele noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Aceasta oferta este disponibila in reteaua nationala a celor 89 de dealeri auto Porsche Romania.

Porsche Leasing Romania ocupa primul loc in piata leasingului auto din Romania, iar pe piata totala de leasing este al doilea jucator, dupa valoarea bunurilor finantate.

Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holdingului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.