CEC Bank va lansa, saptamana viitoare, un credit de nevoi personale in moneda nationala a carui valoare poate fi de maxim 15.000 de lei, imprumut pentru care nivelul dobanzii anuale efective (DAE) se va situa intre 19 si 20%, a explicat Radu Gratian Ghetea, presedintele bancii.
Imprumutul de nevoi personale de la CEC Bank poate fi contractat pe o perioada de maxim 4 ani, iar banca acorda o perioada de gratie de un an, timp in care clientul plateste doar dobanda aferena creditului.

Dobanda principala atasata creditului este fixa, iar, in final, dobanda anuala efectiva o sa fie situata in intervalul 19-20%.

La finalul lui septembrie, CEC Bank avea un portofoliul de credite de 9,1 miliarde lei (2,2 miliarde euro), cu 11,8% mai mare decat la sfarsitul trimestrului III din 2008. Fata de nivelul inregistrat la jumatatea acestui an, de 8,87 miliarde lei, soldul creditelor CEC Bank crescuse la final de septembrie cu aproximativ 2,6%. La sfarsitul anului trecut, CEC Bank avea un volum de credite de 8,14 miliarde lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Seful bursei vrea sa vada populatia in piata de capital anul acesta